Vastgoedservice en onderhoud

Een onderdeel van bouwbedrijf Schroen is Schroen vastgoedservice. Deze tak van het bedrijf richt zich op schadeherstel, onderhoud en renovatie. Hierbij kunt u denken aan planmatig onderhoud, calamiteitenonderhoud en het begeleiden van uw verbouwing of renovatie. Met onze 24 uursservice bieden we onze klanten een back up bij schade- en noodgevallen.

24 uursservice

Schroen vastgoedservice staat 24 uur per dag en 365 dagen per jaar paraat voor haar klanten. Ondervindt u problemen en heeft u direct hulp nodig? Bel de 24 uursservice (0475-745006) en onze serviceafdeling beoordeelt de aard van de melding op een deskundige manier. We schakelen direct een specialist in wanneer noodherstel noodzakelijk is. Deze is binnen twee uur ter plaatse. Binnen 48 uur worden er afspraken gemaakt voor het volledige herstel. Op deze manier willen wij onze klanten optimaal ontzorgen.

Onderhoud

Voor het systematische onderhoud aan uw pand bent u bij Schroen vastgoedservice aan het juiste adres. Of het nu gaat om groot of klein onderhoud, wij houden uw pand in topconditie. Ook bij het verduurzamen van het gebouw kunnen wij u helpen. Hiermee bent u verzekerd van kwaliteit, houdt u de exploitatiekosten in de hand en wordt de gebouwbeheerder ontlast.

Renovatie/verbouwingen

Niet iedereen kan een renovatie in goede banen leiden. Hiervoor is een jarenlange ervaring en een goede scholing noodzakelijk. Of het nu gaat om één woning of een complete stadswijk: voor geen enkele renovatie of verbouwing schrikt Schroen vastgoedservice terug. Wij kunnen u helpen bij vergunningsaanvragen, gemeentelijke vergoedingen en de realisatie van uw verbouwing. Ook nemen wij deelopdrachten aan. Een kleine ingreep kan van grote invloed zijn op uw woning, waardoor u weer meer woonplezier ervaart of beter uit de voeten kunt in uw woning.

image

Schadeherstel

Schroen vastgoedservice is gespecialiseerd in het herstellen van water, storm en inbraakschade. Wij verzorgen schadeherstel voor verzekeringsmaatschappijen. Daarbij fungeren wij als aanspreekpunt en dragen wij de coördinatie en advisering. Het is ons doel om gedupeerden snel en vakkundig te helpen. Dankzij onze ervaring en deskundigheid weten wij iedere schade perfect te herstellen.

Neem contact op met serviceafdeling