Welkom bij bouwbedrijf Schroen

Bouwbedrijf Schroen b.v. is in 1934 opgericht als ambachtelijk timmer- en bouwbedrijf. Inmiddels staat de vierde generatie aan het roer en zijn we uitgegroeid tot een middelgroot bouwbedrijf met een bekende naam in Limburg en Zuidoost-Brabant.

Bouwbedrijf Schroen brengt uw bouwproject tot leven. Wij begrijpen het belang van tevreden en trotse klanten en kiezen ervoor om intensief met u mee te denken: voor, tijdens en na het bouwtraject. Door samenwerking en flexibiliteit bereiken we een maximale prestatie op het gebied van kwaliteit, bouwtijd en kostenhandhaving.

Bouwbedrijf Schroen is erkend leerbedrijf

Jonge vakgenoten krijgen de kans om het geleerde in de praktijk te brengen. De begeleiding is in handen van gediplomeerde leermeesters. Onze medewerkers zijn allround vakmensen die zelfstandig kwaliteitswerk leveren. Om onze kwaliteit te waarborgen zijn wij aangesloten bij Fundeon, Woningborg en Bouwend Nederland. Dit betekent dat bouwbedrijf Schroen voldoet aan strenge eisen op het gebied van vakmanschap en betrouwbaarheid.

image

Oog voor detail

Bouwbedrijf Schroen staat bekend als betrouwbaar gedurende het bouwproces, vakbekwaam met oog voor detail en als flexibel en creatief in het bedenken van oplossingen. Voor ons telt maar één resultaat: een trotse klant!

Bekijk enkele toonaangevende projecten